Dženifer Lopez preporučuje zdrav smuti za doručak (recept)

Svi znamo da je Dženifer Lopez multitalentovana pop zvezda, koja je oduvek, osim tim talentima, osvajala publiku širom sveta svojim fit izgledom. Ona je danas 45-ogodišnja majka blizanaca, koja i dalje održava svoju formu i lepotu zdravim načinom života. U skorašnjem gostovanju u emisiji kod Dr. Oz-a, odala je publici nekoliko tajni svog besprekornog izgleda, između ostalog i zašto se odlučila za saradnju sa BodyLab kompanijom koja se bavi proizvodnjom proteinskih formula namenjenim ženama.

Kao primer korišćenja tih formula, publici je otkrila recept za smuti koji najčešće priprema za doručak. Obzirom da želimo da vam ponudimo pristupačan recept, naš savet je da proteinsku mešavinu iz originalnog recepta, zamenite surutkom u prahu koja je dostupna u većini prodavnica zdrave hrane. Ovom zamenom vaš smuti svakako neće izgubiti na kvalitetu.

Dakle, Dženifer Lopez preporučuje:

– 1 kašika proteinskog praha BodyLab (surutka u prahu sa aromom vanile ili čokolade)

– 1 čaša jagoda

– 1/2 čaše borovnica

– 1/2 čaše malina

– 1/2 čaše grčkog jogurta

– 1/3 kašičice cimeta

– 1 kašika meda

– 1 kašičica limunovog soka

– nekoliko kocki leda!

Kada sve to izmiksujete u svom blenderu, dobićete preukusan i zdrav doručak ili užinu. Isprobajte, kombinujte, uživajte u ukusima i pišite nam da li je Dženifer dala dobar savet!